Parkeren

Bezoekers van het Job Baster Gastenverblijf kunnen op drie verschillende manieren parkeren in Zierikzee:

 

1. Gratis parkeren net buiten het centrum - Havenpoort

De dichtstbijzijnde gratis openbare parkeerplaats is Havenpoort. Als u het adres ‘Groene Weegje 7 – Zierikzee’ in uw navigatie invoert wordt u geleid naar de ingang van de parkeerplaats. Dit is op 8 minuten lopen van het appartement (650 meter):

 

2. Betaald parkeren in de binnenstad – De Mosselboomgaard

De dichtstbijzijnde betaalde openbare parkeerplaats is De Mosselboomgaard. Als u ‘Touwbaan 1 – Zierikzee’ in uw navigatie invoert wordt u geleid naar de ingang van de parkeerplaats. Dit is op 4 minuten lopen van het appartement (350 meter):

Betaald parkeren geldt van 10:00 tot 17:30, behalve op zondag. De kosten zijn EUR 1 per uur. Mobiel parkeren (zoals Yellow Brick, Parkmobile) is ook mogelijk op deze parkeerplaats. Parkeer kraskaarten gelden niet voor op de Mosselboomgaard.

 

3. Parkeer Kras Kaart

In de binnenstad is een parkeervergunning vereist van 10:00 tot 19:00. Job Baster stelt 4 parkeer kras kaarten ter beschikking per verblijf (inbegrepen in de huurprijs van het appartement). Hiermee kunt u op straat parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Per kraskaart kunt u maximaal 5 uur parkeren. Voor een hele dag heeft u dus twee kras kaarten nodig (10:00-15:00 en 15:00-19:00). Per verblijf kunt u dus maximaal 2 dagen parkeren op de plek van vergunninghouders met behulp van de kraskaarten. De kras kaarten kunt u vinden in het bovenste laatje van het kastje in de entreehal

De binnenstad van Zierikzee is autoluw. Dit betekent dat u niet kunt parkeren aan het Havenpark. Dichtstbijzijnde gelegenheid om te parkeren op straat is onder andere de Oude Haven, Hoge Molenstraat, Basterstraat. Met deze kraskaart mag er niet geparkeerd worden op betaald parkeerterreinen zoals de Mosselboomgaard